LA CUINA DE LA MEVA MARE

LES RECEPTES FONAMENTALS D´EL CELLER DE CAN ROCA

Autor: JOAN ROCA I ALBERT

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

LA CUINA DE LA MEVA MARE

LA CUINA DE LA MEVA MARE

9,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LABUTXACA
Publicación:
01/10/2010
Colección:
LABUTXACA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El prestigiós cuiner Joan Roca, cap del celebrat restaurant El Celler de Can Roca, recull en aquest llibre que teniu a les mans un recull de receptes de la seva mare Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona.Hi trobareu des dels calamars a la romana fins als canalons de …

El prestigiós cuiner Joan Roca, cap del celebrat restaurant El Celler de Can Roca, recull en aquest llibre que teniu a les mans un recull de receptes de la seva mare Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona.Hi trobareu des dels calamars a la romana fins als canalons de festa major, passant pel fricandó i la sarsuela de peix. Més de cent vint receptes que constitueixen un petit homenatge a la cuina tradicional catalana, el fonament de la cuina que ell fa al Celler de Can Roca. 
Leer más

Más información del libro

LA CUINA DE LA MEVA MARE

Editorial:
LABUTXACA
Fecha Publicación:
Formato:
Bolsillo tapa blanda
ISBN:
978-84-9930-176-1
EAN:
9788499301761
Nº páginas:
0
Colección:
LABUTXACA
Lengua:
CATALAN
Alto:
20 mm
Ancho:
13 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Joan Roca Fontané (1964) és el cuiner del Celler de Can Roca de Girona. Sha format professionalment al restaurant familiar dels seus pares Can Roca, i acadèmicament a lEscola dHosteleria i Turisme de Girona. i als restaurants El Bulli (Roses), El Racó de Can Faves (Sant Celoni), Georges Blanc (Vonnas, França) i La Galvia (D.F. Mèxic).Des de 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, juntament amb els seus germans, Josep a la sala i Jordi a les postres. És el responsable del restaurant de lhotel Omm de Barcelona.Ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen: el Diploma al Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya, el Premio Nacional de Gastronomía. al millor cap de cuina de lany per lAcademia Española de Gastronomía (2000) i el Premi al millor cuiner de lany per la guia Lo Mejor de la Gastronomía de Rafael García Santos (2000).Té dues estrelles a la guia Michelin.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar